Добре дошли в Атоми

Атоми е международна компания, основана в Южна Корея през 2009 г. Първият чуждестранен клон е открит през 2010 г.в САЩ. В момента са открити официални представителства в 28 страни по света.

През 2020 г.оборотът на компанията възлиза на 1,5 милиарда щатски долара. Такива високи темпове на растеж на компанията доближават Атоми до целта си: да се превърне в глобален световен дистрибуторски център.

Компанията Атоми предлага продукти само с абсолютно високо качество на абсолютно достъпни цени. Асортиментът от продукти включва известния препарат за имунитета – Хемохим, здравни продукти (витамини и хранителни добавки), първокласни продукти и козметика, продукти за лична хигиена, за дома, както и хранителни продукти.

Всеки участник може да стане партньор, да развие своята структура на участниците въз основа на двоична система. Дистрибуторите имат възможност бързо да стигнат до големи доходи.

За да започнете да получавате доходи, достатъчно е да активирате офиса си с покупка от 10 000 PV (точки), което е около 20 паунда.

Използвайте продукти, препоръчвайте продукти на приятелите си, привличайте нови партньори като вас и получавайте редовни доходи по банкова сметка.

One thought on “Добре дошли в Атоми”

  1. Диана Делева avatar DianaDeleva8 каза:

    Сърдечно благодаря на всички партньори, които посетиха Първата национална конференция на Атоми БГ Академия в Пловдив, 07 август 2022 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *