Накратко за Атоми

Атоми е международна компания, основана в Южна Корея през 2009 г. Първият чуждестранен клон е открит през 2010 г.в САЩ. В момента са открити официални представителства в 26 страни по света.

През 2020 г.оборотът на компанията възлиза на 1,5 милиарда щатски долара. Такива високи темпове на растеж на компанията доближават Атоми до целта си: да се превърне в глобален световен дистрибуторски център.

Компанията Атоми предлага продукти само с абсолютно високо качество на абсолютно достъпни цени. Асортиментът от продукти включва известния препарат за имунитета – Хемохим, здравни продукти (витамини и хранителни добавки), първокласни продукти и козметика, продукти за лична хигиена, за дома, както и хранителни продукти.

Всеки участник може да стане партньор, да развие своята структура на участниците въз основа на двоична система. Дистрибуторите имат възможност бързо да стигнат до големи доходи.

За да започнете да получавате доходи, достатъчно е да активирате офиса си с покупка от 10 000 PV (точки), което е около 20 паунда.

Използвайте продукти, препоръчвайте продукти на приятелите си, привличайте нови партньори като вас и получавайте редовни доходи по банкова сметка.


Вашият коментар2

Your email address will not be published.



DianaDeleva8

DianaDeleva8

Сърдечно благодаря на всички партньори, които посетиха Първата национална конференция на Атоми БГ Академия в Пловдив, 07 август 2022 г.

Пепа Томова

Пепа Томова

Прекрасна презентация…Прекрасен старт….Прекрасен живот!

SiteLock